POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de NOMENOUTSOURCING i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant:

– Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
– Per quines finalitats demanem les dades que li demanem.
– Quina és la legitimació per al seu tractament.
– Durant quant de temps els conservem.
– A què destinataris es comuniquen les seves dades.
– Quins són els seus drets.

 

Responsable:

NOMEN OUTSOURCING, S.L.
Carrasco i Formiguera 6, 1er 1ª A
43204 Reus (Tarragona)
joanmiquel@nomenoutsourcing.es

 

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

FORMULARI DE REGISTRE.

Finalitat: Donar-li d’alta com a usuari i permetre-li l’accés als serveis reservats a usuaris registrats del nostre web i informar dels nostres productes i serveis, així com enviar-li comunicacions comercials dels nostres productes i serveis inclosos per mitjans electrònics.

Legitimació: Consentiment de l’usuari. Interès legítim del responsable en mantenir informats els seus clients sobre els seus productes i serveis.

Conservació: Fins que l’usuari registrat sol·liciti la seva baixa i posteriorment durant els terminis legalment previstos. Enviaments comercials: fins que l’usuari sol·liciti la seva baixa.

 

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS.

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.

Conservació: Fins un cop contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o, si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i / o prestar-li els serveis que pugui contractar, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre-correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

 

Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

 

Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

 

Igualment, pot exercir els següents drets:

Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.

Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.

Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.

Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.

Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.

 

Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

 

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 

Cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies tècniques, de personalització, d’anàlisi i publicitàries, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal, però capten hàbits de navegació per a fins estadístics i publicitaris.

Per això, a l’accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, al tractar galetes d’anàlisi i publicitàries, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i facilitat informació de les mateixes, que en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir prestar el seu consentiment o no.

 

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

 

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquest web.